A legaktívabb suli kerestetik

Tanévzáró kirándulás? Aktív, élményekkel és jó hangulattal teli közösségi program iskolásoknak? Igen, ez is a Bringa Piknik!

Ahogy a korábbi években, idén is keressük a város vagy a megye (!) legaktívabb iskoláját. Méghozzá egy verseny formájában. Szervezzétek össze az egész sulit az idei BringaPiknikre, mert a három legnagyobb létszámmal induló iskolát jutalmazzuk.

Hogy mivel?

Egy 100.000, egy 50.000, és egy 30.000 forintos vásárlási utalványt kapnak az iskolák, amit a BringaSzigeten tudnak levásárolni!

Szinte minden évben nagy létszámmal vett részt a túrán a Zelk Zoltán Általános, Angol és Német Kéttannyelvű Iskola, a Vikár Sándor Zeneiskola, a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium, a Széchenyi István Technikum és Kollégium és a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium. És a Te sulid? Ti is velünk bandáztok, ugye!?

 

Tavaly az aranyosok vitték haza a 100 ezer forintos vásárlási utalványt, és szinte biztos, hogy idén megpróbálják megőrizni az első pozíciót. Úgyhogy kezdjétek szervezni a csapatot. Nem az a lényeg, hogy elsőként tekerjetek be, hanem hogy minél többen. Várunk.