Bringaváros 7.1 (2019)

2019. szeptember 28-án újra bringára pattanhatnak a nyíregyháziak és néhány újítást is tartogat a rendezvény.

 

Idén már 11+1 helyszín várja az indulókat, a korábbi 7 városrész az Érkerttel, a Malomkerttel, a Korányival és a Hímessel bővül.
Ahogy tavaly, idén is minden városrészen speciális, görgős biciklik várják azokat, akik inkább egy helyben tekernének. A városrészek között idén is versenyt hirdetünk, tavaly a Jósaváros bizonyult a
legaktívabbnak és a legsportosabbnak 132 km-el.

 

A 11+1 városrész kiegészül szponzori pecsétgyűjtő pontokkal.
Az így összegyűjtött, összesen 18 pontot a Kossuth téren 14 és 17 óra között lehet beváltani értékes bringás és Nyíregyháza logós ajándékokra.

 

A színpadon sem maradnak el a programok. Már reggel 9 órától a Kossuth téri kis színpadon sportági bemutatókat láthatnak az érdeklődők, azonban idén egy nagyszínpaddal is kiegészül a rendezvény, amely a Római Nagytemplom mellett kap helyet. Itt délután 4 órától a gyerkőcöket a Minimax csatornáról ismert Kicsi Gesztenye Klub szórakoztatja.

A versenyek eredményhirdetése 18:30-kor lesz, majd 19 órától a nagyszínpadot napjaink egyik legnépszerűbb zenekara, a Kowalsky meg a Vega foglalja el. A koncert tökéletes levezetése lesz az egész napos tekerésnek!

A rendezvény műsorvezetője idén is a jól bevált Bocskai Magda – Dankó László páros.