Forgalomkorlátozás

A Bringa Piknik kerékpáros túra miatt 2022. május 14-én, szombaton 9:00-tól 9:30-ig ÚTLEZÁRÁSOK lesznek Nyíregyházán.

 

– 9:00-kor, az 1-es számú Nagy Posta elől rajtolnak a bringások, a folytatás
– Bethlen Gábor utca
– Mező utca
– Rákóczi utca
– Tokaji út (MOL benzinkút, Sirály utca)

 

 

Ezen időszak alatt és fent jelzett szakaszokon rendőri vezetéssel közlekednek a bringások, félpályás útlezárásra kell számolni!!! A MOL kútnál felterelik a bringásokat a kerékpárútra, onnantól csak azt használhatják a túrán.
Kérjük a résztvevőket, hogy a Nyírtelek előtt lévő körforgalmat (új elkerülő) körültekintően közelítsék meg és nagy figyelemmel hajtsanak be a körforgalomba, itt ugyanis az autósoknak van elsőbbségük!

 

Az érintett településeknél (Nyírtelek és Rakamaz) ügyeljünk a közlekedésben résztvevő gyalogosokra és a kerékpárutat keresztező utak gépkocsi forgalmára is!

A második Bringa Piknik pont Rakamazon, a Dísz téren, a Művelődési Ház előtti téren lesz. Ez a megszokottól eltér, hisz korábban a Teknősbékaház Látogatóközpontnál volt a megálló. A tokaji Tisza-hídon való átkelésnél most is nagy figyelmet kérnek a szervezők, mindenkit arra kérünk, hogy a kerékpárról leszállva, azt tolva, gyalogosan keljünk át a hídon!!! Ezután rögtön jobbra fordulva a Bodrog part melletti utat használva közelítsük meg a Fesztiválkatlant.

Tokajban jelenleg is zajlik a kerékpárút építés és a különböző útfelújítások, amik jelentős útszűkületet okozhatnak. Az autósoktól és a bringásoktól is türelmet és figyelmes, előzékeny közlekedést kérünk!

 

Felhívjuk az autósok figyelmét a megnövekedett kerékpáros forgalomra 2022. 05. 14-én, szombaton 9:00 – 13:00 között a 38-as főúton, Nyíregyházától – Tokajig!!!