Útlezárások augusztus 15-én

A Bringa Piknik kerékpáros túra miatt 2020. augusztus 15-én, szombaton 9:30-tól 10:30-ig ÚTLEZÁRÁSOK lesznek Nyíregyházán.

 

– 9:33-kor, az 1-es számú Nagy Posta elől rajtolnak a bringások, a folytatás
Bethlen Gábor utca
Mező utca
Rákóczi utca
– Tokaji út (MOL benzinkút, a Sirály utca)

 

Ezen időszak alatt és fent jelzett szakaszokon rendőri vezetéssel közlekednek a bringások, félpályás útlezárásra kell számolni!!! A MOL kútnál felterelik a bringásokat a kerékpárútra, onnantól csak azt használhatják a túrán.
Kérjük a résztvevőket, hogy a Nyírtelek előtt lévő körforgalmat (új elkerülő) körültekintően közelítsék meg és nagy figyelemmel hajtsanak be a körforgalomba, itt ugyanis az autósoknak van elsőbbségük!

 

Elkerülő körforgalom Nyírtelek előtt
Fotó: Helebrand Tibor ©

 

Az érintett településeknél (Nyírtelek és Rakamaz) ügyeljünk a közlekedésben résztvevő gyalogosokra és a kerékpárutat keresztező utak gépkocsi forgalmára is!

A második Bringa Piknik pont (Rakamaz, Nagy-Teknősbékaház) elhagyása után következik a tokaji Tisza-hídon való átkelés, amelyet most félpályás útlezárás mellett lehet használni. Ezért mindenkit arra kérünk, hogy a kerékpárról leszállva, azt tolva, gyalogosan keljünk át a hídon!!! Ezután rögtön jobbra fordulva a Bodrog part melletti utat használva közelítsük meg a Fesztiválkatlant.

 

 

Felhívjuk az autósok figyelmét a megnövekedett kerékpáros forgalomra 2020. 08. 15-én, szombaton 9:30 – 13:00 között a 38-as főúton, Nyíregyházától – Tokajig!!!